Gratiskurset er lansert!

Sep 15, 2022

Jeg har gledet meg SÅNN til dette. Faktisk som et lite barn. Jeg har forelsket meg i bransjen, folkene, måten vi jobber på og ikke minst friheten den har gitt meg. Derfor MÅ jeg bare dele fra min reise med Network marketing. En bransje hvor alle som jobber i den elsker den, men mange utenfor ikke forstår. 

Min lille mission i livet blir fremover å utdanne andre om businessmuligheten som faktisk ligger i bunn, men likevel holde alt realistisk og nedpå. Helt i min ånd. Jeg har jobbet med dette i tre år, har skapt suksess og er veldig trygg på hvordan jeg kan hjelpe andre som nå vil. 

Mitt navn er Trine Grung og jeg har jobbet online siden 2004. Da så bloggen min, trinegrung.no , dagens lys og allerede i 2009 levde jeg av den og mine andre sosiale medier kanaler. Jeg har solgt tusenvis av nettkurs innen digital markedsføring og jobbet med store norske konsern rundt deres digitale strategier. 

I alle mine år på nettet har utallige mennesker kontaktet meg om bransjen Network Marketing. Alle som en har KUN snakket om produktene de ønsker jeg skal prøve, men ikke en fortalte meg om businessen. Så det først da jeg i 2019 ble forklart hvordan en bygger business i denne bransjen, og hvorfor de produktene jeg har valgt å jobbe med var en bra businessmulighet, da gikk jeg "all in". 

Det forteller meg at det finnes mange som jobber i denne bransjen som trenger å lære hvordan de fronter dette som en reell business. For den er mye mer enn produktene en jobber med og det er vesentlig å utdanne andre om. Derfor har jeg startet denne reisen med både denne nye bloggen og ikke minst nettkurs som kommer. 

Gratiskurs

Jeg har nå lansert et gratiskurs for at flere skal få forståelse av bransjen. Under blogginnlegget kan du legge igjen din e-post for å få tilgang samt du skal følge med på mailene som kommer de neste dager. Gratiskurset er delt opp i tre deler, samt du kan melde deg på venteliste for nettkurset. Jeg holder på produksjonen av sistnevnte og det vil lanseres først til den listen. Vensteliste med eget earlybirdtilbud. 

Jeg vil inkludere både hvordan du kan jobbe offline og online, hva som skal til for å kunne gjøre denne bransjen fulltid og virkelig skape en karriere innen Network marketing. Veldig mange har dette som en hobbyinntekt og jeg ønsker virkelig at flere skal gjøre det fulltid. For det er fullt mulig og alt starter med deg og din lyst til å bygge noe eget. 

Kanskje du har små barn hjemme og du løper hekken av deg for å levere og hente mellom å dra lange strekninger for å komme på jobb?

Kanskje du leverer fantastisk i jobben din - men ikke føler deg verdsatt verken i lønn eller anerkjennelse?

Kanskje du leter etter flere bein å stå på, fordi du ønsker en sikkerhet rundt deg etter du opplevde under covid at det som var sikkert ikke er like sikkert?

Kanskje du er super ambisiøs og alltid har tenkt at du skulle starte noe for deg selv, men ikke har hatt kapitalen til å komme i gang?

E du motivert til å lære deg hvordan vi jobber, eller er en del av bransjen allerede, så vil du ha nytte av både gratiskurset og nettkurset. En skal ikke tvinges til å jobbe med meg eller selskapet jeg har valgt for å kunne lære seg mer. Jeg tenker vi sammen kan løfte bransjen mange hakk om flere forstår å snakke om den som en reell business. Alle ska få, som Valen sier. Hehe. 

Gleder meg til å dele masse fremover, klem Trine

 

FÅ MED DEG SISTE NYTT FRA NETWORK MARKETING

Siste tips og triks som du kan bruke både online og offline jobbing.
Dette vil du ikke gå glipp av!

Vi hater også spam. Så det blir det ikke!