VÅRE TJENESTER OG KURS

Hormonkuren: Balanser helsen din!

Trine Grung var med i biohacker Monica Øien sin testgruppe etter endt studie i USA. Trine fikk såpass solide resultateter at hun "tvang" Monica til å sette opp et nettkurs. Du kan se et webinar gratis her.

Se webinar her

Nettkurs:

Suksess med NWM

For deg som vil noe nytt, ønsker å lære deg Network marketing og nekter å gi fra deg friheten det faktisk er å drive for seg selv!

Er du klar for å ta steget og tørre å satse? I kurset inkluderer vi hvordan du jobber online samt oppskriften jeg og teamet har brukt for å lykkes. 

Kjøp kurset her

Nettkurs og coaching 

 

I denne pakken inkluderer vi både nettkurset Suksess med Network marketing, ukentlig coaching på zoom, tilgang til alle opptak. 

Dette er for deg som virkelig vil ta steget videre og er klar for å trøkke på litt ekstra. Vi kan alle gjøre mer, det vet vi, men gjør vi det lille ekstra som skal ta oss over målstreken?

Book en telefonsamtale

Coaching 1-1

Du er allerede godt i gang med din Network Marketing business og trenger å investere tid og penger for å løfte den både digitalt og ellers. 

Du og jeg jobber sammen i en periode over tre måneder for å implementere det du trenger. Inkluderer også nettside, hjelp til video-produksjon, hvordan du bygger ditt digitale brand, digitalisering av innhold ++. 

Book en zoom