Tips til innhold i sosiale medier for network marketing

Jun 16, 2023

Vi vet alle at det er gunstig å jobbe i sosiale medier, også i bransjen network marketing. Her er noen tips til hva slags innhold du kan publisere og hvordan du bør jobbe online med bransjen. 

  1. Storytelling: Del din personlige historie om hvorfor du ble interessert i network marketing og produktene du jobber med. Dette kan skape en forbindelse og tiltrekke deg personer som deler lignende verdier og ambisjoner.
  2. Produktfokuserte innlegg: Du kan lage innlegg som fremhever fordeler, egenskaper og resultater av produktene. Dette kan inkludere før- og etterbilder, suksesshistorier fra kunder eller detaljert informasjon om hvordan produktene kan hjelpe med forskjellige helseutfordringer.
  3. Inspirerende sitater og motivasjon: Del motiverende sitater og inspirerende meldinger som appellerer til mennesker som ønsker å forbedre sin helse og livsstil. Dette kan bidra til å bygge en positiv og støttende atmosfære rundt klientens merkevare.
  4. Opplærings- og tipsinnhold: Du kan lage innlegg som gir nyttige tips, veiledninger og opplæringsmateriell innen network marketing og helseområdet. Dette viser din kunnskap og ekspertise, og tiltrekker deg personer som er interessert i å lære og vokse innen disse områdene.
  5. Videoinnhold: Du kan lage korte videoer der du presenterer produkter, gir demonstrasjoner eller deler personlige erfaringer. Videoer har en tendens til å fange oppmerksomheten bedre og skape en mer personlig forbindelse.
  6. Kunde- og samarbeidspartnerfunksjoner: Du kan vise frem dine kunder og samarbeidspartnere ved å dele deres suksesshistorier, resultater og anbefalinger. Dette viser at du har en sterk og støttende samfunn rundt deg, og kan tiltrekke deg andre som ønsker å være en del av det.
  7. Livesendinger og Q&A-sesjoner: Du kan arrangere live-sendinger der du kan svare på spørsmål, diskutere produkter, dele tips og bygge et direkte samspill med seerne. Dette skaper en autentisk og engasjerende opplevelse som kan tiltrekke seg potensielle samarbeidspartnere.
  8. Anmeldelser og attester: Del anmeldelser og attester fra fornøyde kunder og samarbeidspartnere. Dette kan bygge tillit og troverdighet rundt klientens virksomhet og produkter.

OBS det ble visst 8 tips det, da fikk du to bonus tips i min iver etter å dele kunnskap og erfaring. Er du nysgjerrig på hvordan du kan lære mer om hvordan å jobbe i sosiale medier så kan du melde deg på mitt nyhetsbrev. 

Lag deg en super dag, Trine

FÅ MED DEG SISTE NYTT FRA NETWORK MARKETING

Siste tips og triks som du kan bruke både online og offline jobbing.
Dette vil du ikke gå glipp av!

Vi hater også spam. Så det blir det ikke!