OM MEG,
TRINE GRUNG

VERDI #1

Livet er for kort til å gjøre noe
som ikke gir deg glede.

VERDI #2

Ingen er perfekt! Våg å vise dine feil og mangler. DET er styrke! 

VERDI #3

Å våge er å miste fotfeste en liten stund.
Å ikke våge er å miste seg selv.
.

Hei, jeg heter
Trine Grung

 

De fleste vil beskrive meg som en dedikert mamma, gladlaks og en energisk bedriftseier. Men i virkeligheten er jeg så mye mer enn det. Og det er du også.

Samfunnet kan sette oss i bokser, men det betyr ikke at vi må bli der. Så la oss bryte løs fra den vi tror vi burde være og begynne å leve det tilfredsstillende livet vi fortjener.

Bli med meg på en reise med selvkjærlighet, selvoppdagelse og mengder av selvtillit. Endelig fant jeg en bransje hvor verdiene mine samkjørte med den. En er god nok akkurat som en er. 

Min historie

Som datter av strenge velmenende foreldre, vokste jeg opp med å tro at jeg bare hadde ett valg i livet. Gå på skole, få en god jobb og bygge et stabilt liv for meg selv. Selv om dette laserfokuset førte meg til en godt betalt karriere i radio/tv i 20-årene, ga det meg ingen følelse av hvem jeg var og hva som ga meg glede. Vi må alle strebe mer etter å finne genuin glede!

Etter å ha innsett at jeg var for ung til å føle meg fastlåst, gikk jeg bort fra alt og la ut på den ultimate reisen. En reise i å finne meg selv, hva som ga meg ekte glede og en måte hvor jobben ga meg frihet og spillerom. Og jeg lærte at når du først går inn i hvem du egentlig er, er det ingen vei tilbake.

Hvis du er klar til å gå bort fra din egen begrensende tro og bygge et liv du elsker, er jeg klar til å gå foran. Vise deg vei og og via nettkursene vi har kan vi jobbe sammen for at du skal stå sterkere i deg selv på alle måter. 

 

Video Poster Image

Her får du garantert hjelp til å ta din network marketing business til et nytt nivå. Jeg stod skikkelig fast, men etter bare en måned med Trine har jeg fått helt nye tall jeg før bare kunne drømme om. Just do it!"

Linn Kvåle

"Trine Grung kan tulle og le mye, men er DØNN seriøs når det kommer til ære rundt eget arbeid.

Jobber hun med DEG så gjør hun ALT i sin makt for at du skal bli fornøyd, ivaretatt og får andre rundt seg til å vokse og stråle."

Cathrine Risan